הכנת בצק הפאי: מערבבים בקערת מיקסר או מעבד מזון את הקמח והחמאה לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה..
2
מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ ומשטיחים אותו על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. מחוררים עם מזלג את כל הפאי ומעבירים למקפיא לעשר דקות..
3
בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות וכעבור 10 דקות מוציאים את הפאי מהמקפיא, מכניסים לתנור ואופים במשך כעשרים דקות או עד שהבצק מזהיב קלות..
4
הכנת המלית גבינה: מערבבים במיקסר את כל מרכיבי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על הפאי וממשיכים לאפות עד שהמלית מתייצבת, כ-30-40 דקות. מצננים..
5
הכנת הציפוי: מחממים את השמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על העוגה ומחליקים בצורה נאה ואחידה. מקררים. .
6
ולעיטור: מכניסים את ריבת החלב לשקית ניילון עושים חור קטנטן בקצה "ומקשקשים" על העוגה. מעבירים למקרר..
7
בהצלחה ותהנו מכל ביס, שלכם תמיד לילך:).
1
הכנת בצק הפאי: מערבבים בקערת מיקסר או מעבד מזון את הקמח והחמאה לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה..
2
מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ ומשטיחים אותו על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. מחוררים עם מזלג את כל הפאי ומעבירים למקפיא לעשר דקות..
3
בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות וכעבור 10 דקות מוציאים את הפאי מהמקפיא, מכניסים לתנור ואופים במשך כעשרים דקות או עד שהבצק מזהיב קלות..
4
הכנת המלית גבינה: מערבבים במיקסר את כל מרכיבי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על הפאי וממשיכים לאפות עד שהמלית מתייצבת, כ-30-40 דקות. מצננים..
5
הכנת הציפוי: מחממים את השמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס. יוצקים על העוגה ומחליקים בצורה נאה ואחידה. מקררים. .
6
ולעיטור: מכניסים את ריבת החלב לשקית ניילון עושים חור קטנטן בקצה "ומקשקשים" על העוגה. מעבירים למקרר..