אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

4,464
צפיות

עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל

המתכון של
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל

עוגה קלילה לקיץ

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שרוול ועוד מספר ביסקוויטים פתי בר (סה"כ 300 גר')
  • 2 שמנת להקצפה 38% (סה"כ 500 מ"ל)
  • 2 כוסות חלב
  • 2 חבילות פודינג אינסטנט וניל או בטעם שוקולד לבן
  • 1 גביע גבינה לבנה 9% (250 מ"ג)
  • 1.5 כפיות אבקת נס קפה
  • מעט שוקולד מריר מגורר לקישוט העוגה
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף את השמנת עם החלב והפודינג עד שמתקבל קרם יציב.


  • 2

    להוסיף לקערה את הגבינה תוך כדי קיפול.


  • 3

    לשים בצלחת 1/2 עמוקה מעט חלב ו-1 כפית נס קפה, כדי לטבול את הביסקוויטים.


  • 4

    לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 20*30.


  • 5

    למרוח על הביסקוויטים 1/3 מהקרם.


  • 6

    מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם.


  • 7

    מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם.


  • 8

    להכין את העוגה מינימום יום לפני ההגשה. אני מפזרת את השוקולד המגורר אחרי שהעוגה התיצבה במקרר.


  • 9

    ניתן לצפות את העוגה בקרם גאנש : להמיס - 150 גר' שוקולד מריר עם 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38%.


1

להקציף את השמנת עם החלב והפודינג עד שמתקבל קרם יציב.


2

להוסיף לקערה את הגבינה תוך כדי קיפול.


3

לשים בצלחת 1/2 עמוקה מעט חלב ו-1 כפית נס קפה, כדי לטבול את הביסקוויטים.


4

לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 20*30.


5

למרוח על הביסקוויטים 1/3 מהקרם.


6

מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם.


7

מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם.


8

להכין את העוגה מינימום יום לפני ההגשה. אני מפזרת את השוקולד המגורר אחרי שהעוגה התיצבה במקרר.


9

ניתן לצפות את העוגה בקרם גאנש : להמיס - 150 גר' שוקולד מריר עם 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38%.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים