הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבסיס.
75 גר חמאה עם בסקויטים מרוסקים/טחונים.
לערבב ולשטח על בתבנית להכניס למקפיא לחצישעה.לשים שקף מסביבלתבנית.
ולהמיס בפולסים במיקרו.
25 גר חמאה מעט חלב והשוקולד הלבן לתת לזה להתקרר..
בנתיים להקציף שמנת מתוקה.
להוסיף אינסטנט וניל. לעצור את פעולת המיקסר ולהוסיף את הגבינות הגבינות בתנועות קיפול . להוסיף את השוקולד הלבן ולמזוג הכל על שכבת הבסיס ..
להקפיא לכמה שעות.
להמיס ממרח לוטוס במיקרו(בערך חצי צנצנת ) ולערבב היטב .וכשהעוגה קפואה ליצוק מעל. תהנו הילה💖❤אני שמה את העוגה במקפיא לפני ההגשה שמה במקרר..
אין בעוגה ג'לטין..
גודל תבנית 24..