ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מתבלים.
-
2
בכפית מלח.
-
3
כף פפריקה מתוקה.
-
4
2 כפות רסק עגבניות.
-
5
חצי כפית פילפל שחור.
-
6
מערבבים ומוסיפים מים.
-
7
מעל הירקות ומבשלים .
-
8
כ30 דקות.
-
9
מוסיפים.
-
10
1 תפוח אדמה קצוץ.
-
11
פנים של 5/6 קישואים.
-
12
מערבבים ומבשלים.
-
13
20 דקות נוספות.
1
מתבלים.
2
בכפית מלח.
3
כף פפריקה מתוקה.
4
2 כפות רסק עגבניות.
5
חצי כפית פילפל שחור.
6
מערבבים ומוסיפים מים.
7
מעל הירקות ומבשלים .
8
כ30 דקות.
9
מוסיפים.
10
1 תפוח אדמה קצוץ.
11
פנים של 5/6 קישואים.
12
מערבבים ומבשלים.
13
20 דקות נוספות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים