ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
שהושרו במים רותחים וסוננו
-
אופן ההכנה
-
1
מוסיפים מים .
-
2
3/4 סיר.
-
3
מגיעים לרתיחה.
-
4
מבשלים כ30 דקות.
-
5
מתבלים ב...
-
6
2 כפות מרק עוף.
-
7
כפית כורכום.
-
8
כפית מלח.
-
9
כפית פילפל שחור.
-
10
מוביפים.
-
11
עלי סלרי קצוצים.
-
12
ומבשלים 10 דקות.
1
מוסיפים מים .
2
3/4 סיר.
3
מגיעים לרתיחה.
4
מבשלים כ30 דקות.
5
מתבלים ב...
6
2 כפות מרק עוף.
7
כפית כורכום.
8
כפית מלח.
9
כפית פילפל שחור.
10
מוביפים.
11
עלי סלרי קצוצים.
12
ומבשלים 10 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים