ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
7 בצלים חתוכים לקוביות דקות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
5 גיבעולי סלרי ועלים חתוכים
-
מיץ מלימון אחד או מעט מלח לימון(הכי טעים)
-
-
-
-
-
6 כוסות מים מהברז או ציר בשר
אופן ההכנה
-
1
ללוש את הסולת לבצק עד מגע של פלסטלינה מנוחה 15 דקות.
-
2
לטגן את הבצלים למילוי עם השמן עד הזהבה .
-
3
להוציא את הבצל ונסנן להוסיף את הבשר הטחון על השמן הקיים לתבל ולערבב כ15 דקות עד שהבשר משחים.
-
4
להוסיף את הבצל ולערבב הייטב .
-
5
לצנן ואז לעבוד איתו.
-
6
להכנת הקובה ניקח כדור בצק בעזרת ידיים רטובות ניפתח הייטב ואז נמלא בבשר הטחון וניסגור הייטב .
-
7
ניצור צורה עגולה או שטוחה , וכן הלאה.
-
8
למרק שלנו נטגן את הבצל עם השמן נוסיף את הסלרי נערבב ונתבל.
-
9
ניצוק כ6 כוסות מים וניתן לזה להיתבשל כ15 דקות נתקן טעמים אם צריך...
-
10
נוסיף את כדורי הקובה למרק לא לערבב לעוד 35 דקות ואז נוסיף את מלח הלימון או הלמון הסחוט לעוד 5 דקות נכבה להבה ונגיש בהצלחה אורה🌹.
1
ללוש את הסולת לבצק עד מגע של פלסטלינה מנוחה 15 דקות.
2
לטגן את הבצלים למילוי עם השמן עד הזהבה .
3
להוציא את הבצל ונסנן להוסיף את הבשר הטחון על השמן הקיים לתבל ולערבב כ15 דקות עד שהבשר משחים.
4
להוסיף את הבצל ולערבב הייטב .
5
לצנן ואז לעבוד איתו.
6
להכנת הקובה ניקח כדור בצק בעזרת ידיים רטובות ניפתח הייטב ואז נמלא בבשר הטחון וניסגור הייטב .
7
ניצור צורה עגולה או שטוחה , וכן הלאה.
8
למרק שלנו נטגן את הבצל עם השמן נוסיף את הסלרי נערבב ונתבל.
9
ניצוק כ6 כוסות מים וניתן לזה להיתבשל כ15 דקות נתקן טעמים אם צריך...
10
נוסיף את כדורי הקובה למרק לא לערבב לעוד 35 דקות ואז נוסיף את מלח הלימון או הלמון הסחוט לעוד 5 דקות נכבה להבה ונגיש בהצלחה אורה🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים