ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
כורכום א.מרק מלח ופלפל שחור
-
אופן ההכנה
-
0
לטגן בצל עם כף סוכר חום עד שהסוכר נמס .
-
1
מערבבים את כל המרכבים יחד מבשלים 10 דקות.
-
2
ולאחר מכן מתבלנים מבשלים עוד 30 על אש קקטנה.
-
3
טיפ מי שרוצה יכולה להוסיף קצת שמיר קצוץ מאוד מוסיף.
-
4
קרדיט לאתר של ניקי מתכונים.
-
5
בתאבון💗.
0
לטגן בצל עם כף סוכר חום עד שהסוכר נמס .
1
מערבבים את כל המרכבים יחד מבשלים 10 דקות.
2
ולאחר מכן מתבלנים מבשלים עוד 30 על אש קקטנה.
3
טיפ מי שרוצה יכולה להוסיף קצת שמיר קצוץ מאוד מוסיף.
4
קרדיט לאתר של ניקי מתכונים.
5
בתאבון💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים