ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות8 מנות
- זמן הכנה90 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 8 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להכנת המלית: מערבבים את כל המצרכים למילוי הפלפלים מתבלים וממלאים את הפלפלים..
-
2
הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות להיזהר לא לחרוך את השום כי אחרת מקבל טעם לואי.
מוסיפים את המים, רסק העגבניות והתבלינים מבשלים עד לרתיחה אפשר לטעום ולתקן תיבול, מנמיכים את הלהבה ומסדרים את הפלפלים אם חסר מים אפשר להוסיף, מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי.
אם רוצים אפשר להכניס לתנור להשחמה..
1
להכנת המלית: מערבבים את כל המצרכים למילוי הפלפלים מתבלים וממלאים את הפלפלים..
2
הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות להיזהר לא לחרוך את השום כי אחרת מקבל טעם לואי.
מוסיפים את המים, רסק העגבניות והתבלינים מבשלים עד לרתיחה אפשר לטעום ולתקן תיבול, מנמיכים את הלהבה ומסדרים את הפלפלים אם חסר מים אפשר להוסיף, מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי.
אם רוצים אפשר להכניס לתנור להשחמה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים