ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להכנת האורז לטגן בצל עד להזהבה
לגרד את הגזר בפומפיה.להוסיף את הגזר לאדות למשך 5 דקות לאחר מכן להוסיף חצי כוס מים ואידוי נוסף של 5 דקות.
-
2
להוסיף 6.5 כוסות מים
שהמים רתחו להוסיף את האורז
ולבשל 20 דקות על אש נמוכה.
-
3
להכנת החזה
לחתוך בצל לטבעות לטגן בשמן עד להזהבה למשך 5 דקות
להוסיף את רצועות החזה ולבשל 10 דקות.
-
4
לתבלן במלח פלפל גריל עוף מעט קארי ורוטב צילי מתוק
לערבב היטב ולבשל עוד 5 דקות.
1
להכנת האורז לטגן בצל עד להזהבה
לגרד את הגזר בפומפיה.להוסיף את הגזר לאדות למשך 5 דקות לאחר מכן להוסיף חצי כוס מים ואידוי נוסף של 5 דקות.
2
להוסיף 6.5 כוסות מים
שהמים רתחו להוסיף את האורז
ולבשל 20 דקות על אש נמוכה.
3
להכנת החזה
לחתוך בצל לטבעות לטגן בשמן עד להזהבה למשך 5 דקות
להוסיף את רצועות החזה ולבשל 10 דקות.
4
לתבלן במלח פלפל גריל עוף מעט קארי ורוטב צילי מתוק
לערבב היטב ולבשל עוד 5 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים