ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות4 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 4 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מכינים אורז- מרתיחים מים, בנתיים בסיר מערבבים אורז עם שמן, מלח ומעט כמון עד שיש ריח טוב. מכסים במים ונותנים לזה להתבשל על אש קטנה קטנה 15-20 דק'..
-
2
מכינים את התוספת- חותכים את הקישואים לעיגולים ומטגנים במעט שמן, מוסיפים את הבצל חתוך לרצועות ואת הפטריות חתוכות לרבעים, מקפיצים עם מעט צ'ילי מתוק/סילאן..
-
3
מוסיפים קצת מלח ונותנים לתוספת להתקרמל קצת..
-
4
מוציאים את הנקניקיות מהחבילה ומנגבים עם נייר סופג..
-
5
טובלים בביצה ואז בפרורי לחם ומטגנים..
-
6
מגישים חם!.
1
מכינים אורז- מרתיחים מים, בנתיים בסיר מערבבים אורז עם שמן, מלח ומעט כמון עד שיש ריח טוב. מכסים במים ונותנים לזה להתבשל על אש קטנה קטנה 15-20 דק'..
2
מכינים את התוספת- חותכים את הקישואים לעיגולים ומטגנים במעט שמן, מוסיפים את הבצל חתוך לרצועות ואת הפטריות חתוכות לרבעים, מקפיצים עם מעט צ'ילי מתוק/סילאן..
3
מוסיפים קצת מלח ונותנים לתוספת להתקרמל קצת..
4
מוציאים את הנקניקיות מהחבילה ומנגבים עם נייר סופג..
5
טובלים בביצה ואז בפרורי לחם ומטגנים..
6
מגישים חם!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים