תקציר המתכון: הילדים יטרפו את זה בשניות והמבוגרים גם לא יתאפקו..
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מכינים אורז- מרתיחים מים, בנתיים בסיר מערבבים אורז עם שמן, מלח ומעט כמון עד שיש ריח טוב. מכסים במים ונותנים לזה להתבשל על אש קטנה קטנה 15-20 דק'.
מכינים את התוספת- חותכים את הקישואים לעיגולים ומטגנים במעט שמן, מוסיפים את הבצל חתוך לרצועות ואת הפטריות חתוכות לרבעים, מקפיצים עם מעט צ'ילי מתוק/סילאן.
מוסיפים קצת מלח ונותנים לתוספת להתקרמל קצת.
מוציאים את הנקניקיות מהחבילה ומנגבים עם נייר סופג.
טובלים בביצה ואז בפרורי לחם ומטגנים.
מגישים חם!