ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות3 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 3 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
הכנת חזה עוף: מטגנים בצל חתוך לרצועות, מוסיפים את החזה עוף חתוך לריבועים, מקפיצים ביחד כ-10 דק', מוסיפים תבלינים לפי הטעם (אפשר לשנות תיבול בכל פעם), נותנים לזה להתבשל על אש קטנה עד שמסיימים להכין את הארוחה..
-
2
הכנת הפירה- הכי פשוט שיש: מרתיחים מים עם מלח, מוסיפים את התפוחי אדמה, מבשלים עד שזה רך מסננים ומועכים..
-
3
הכנת הכרובית:
מרתיחים מים עם מלח, חולטים את הכרובית כדקה, מסננים מהמים.
טובלים בביצה ואז בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק..
1
הכנת חזה עוף: מטגנים בצל חתוך לרצועות, מוסיפים את החזה עוף חתוך לריבועים, מקפיצים ביחד כ-10 דק', מוסיפים תבלינים לפי הטעם (אפשר לשנות תיבול בכל פעם), נותנים לזה להתבשל על אש קטנה עד שמסיימים להכין את הארוחה..
2
הכנת הפירה- הכי פשוט שיש: מרתיחים מים עם מלח, מוסיפים את התפוחי אדמה, מבשלים עד שזה רך מסננים ומועכים..
3
הכנת הכרובית:
מרתיחים מים עם מלח, חולטים את הכרובית כדקה, מסננים מהמים.
טובלים בביצה ואז בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים