תקציר המתכון: ארוחת ערב שגם ילדים אוהבים ומבוגרים בכלל..
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת חזה עוף: מטגנים בצל חתוך לרצועות, מוסיפים את החזה עוף חתוך לריבועים, מקפיצים ביחד כ-10 דק', מוסיפים תבלינים לפי הטעם (אפשר לשנות תיבול בכל פעם), נותנים לזה להתבשל על אש קטנה עד שמסיימים להכין את הארוחה.
הכנת הפירה- הכי פשוט שיש: מרתיחים מים עם מלח, מוסיפים את התפוחי אדמה, מבשלים עד שזה רך מסננים ומועכים.
הכנת הכרובית: מרתיחים מים עם מלח, חולטים את הכרובית כדקה, מסננים מהמים. טובלים בביצה ואז בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.