ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- מספר מנות2 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 2 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
הכנת הפירה- הכי פשוט שיש: מרתיחים מים עם מלח, מוסיפים את התפוחי אדמה, מבשלים עד שזה רך מסננים ומועכים..
-
2
לחתוך את הפטריות לרבעים ולהקפיץ ביחד עם החזה והבצל במחבת ולתת לזה להוציא נוזלים..
-
3
להוסיף טריאקי וקצת מלח ורוטב צ'ילי (לא חובה)
לתת לזה להתבשל כמה שיותר עד שרך ולשים מעל הפירה..
1
הכנת הפירה- הכי פשוט שיש: מרתיחים מים עם מלח, מוסיפים את התפוחי אדמה, מבשלים עד שזה רך מסננים ומועכים..
2
לחתוך את הפטריות לרבעים ולהקפיץ ביחד עם החזה והבצל במחבת ולתת לזה להוציא נוזלים..
3
להוסיף טריאקי וקצת מלח ורוטב צ'ילי (לא חובה)
לתת לזה להתבשל כמה שיותר עד שרך ולשים מעל הפירה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים