ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חציל מקולף ועשוי פרוסות בעובי בינוני
-
עגבניה יפה פרוסה ברוחב החציל
-
350 גרם בשר צלעות טחון עם השומן
-
אופן ההכנה
-
1
על תבנית אפיה עם ניר מפזרים שמן מעט מלח ופלפל. מפזרים את החצילים ומלמעלה מפזרים מעט שמן מלח ופלפל. אופים עד להזהבה..
-
2
צורבים את העגבניות על מחבת פסים..
-
3
הקציצות:.
-
4
350 בשר צלעות טחון עם השומן.
-
5
מלח פלפל כורכום פלפל אנגלי טחון.
-
6
פטרוזיליה קצוצה דק מאד רבע חבילה.
-
7
חצי בצל מגורד סחוט.. מעט סודה לשתיה 2 כפות מים קרים..
-
8
מערבבים היטב שעה מנוחה משמנים ידיים ומכינים קציצות וצורבים על מחבת פסים מעט זמן.
-
9
מסדרים בתבנית חציל קציצה עגבנית בצורה ספירלית עד שמסיימים עם כל הירקות והבשר. .
-
10
אופים 10-15 בתנור מחומם מראש.
-
11
מגישים חם.
1
על תבנית אפיה עם ניר מפזרים שמן מעט מלח ופלפל. מפזרים את החצילים ומלמעלה מפזרים מעט שמן מלח ופלפל. אופים עד להזהבה..
2
צורבים את העגבניות על מחבת פסים..
3
הקציצות:.
4
350 בשר צלעות טחון עם השומן.
5
מלח פלפל כורכום פלפל אנגלי טחון.
6
פטרוזיליה קצוצה דק מאד רבע חבילה.
7
חצי בצל מגורד סחוט.. מעט סודה לשתיה 2 כפות מים קרים..
8
מערבבים היטב שעה מנוחה משמנים ידיים ומכינים קציצות וצורבים על מחבת פסים מעט זמן.
9
מסדרים בתבנית חציל קציצה עגבנית בצורה ספירלית עד שמסיימים עם כל הירקות והבשר. .
10
אופים 10-15 בתנור מחומם מראש.
11
מגישים חם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים