אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

109
צפיות

תבשיל בשר חציל ועגבניות

המתכון של
תבשיל בשר חציל ועגבניות

קל ובריא

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חציל מקולף ועשוי פרוסות בעובי בינוני
  • עגבניה יפה פרוסה ברוחב החציל
  • 350 גרם בשר צלעות טחון עם השומן
  • מלח פלפל כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    על תבנית אפיה עם ניר מפזרים שמן מעט מלח ופלפל. מפזרים את החצילים ומלמעלה מפזרים מעט שמן מלח ופלפל. אופים עד להזהבה..


  • 2

    צורבים את העגבניות על מחבת פסים..


  • 3

    הקציצות:.


  • 4

    350 בשר צלעות טחון עם השומן.


  • 5

    מלח פלפל כורכום פלפל אנגלי טחון.


  • 6

    פטרוזיליה קצוצה דק מאד רבע חבילה.


  • 7

    חצי בצל מגורד סחוט.. מעט סודה לשתיה 2 כפות מים קרים..


  • 8

    מערבבים היטב שעה מנוחה משמנים ידיים ומכינים קציצות וצורבים על מחבת פסים מעט זמן.


  • 9

    מסדרים בתבנית חציל קציצה עגבנית בצורה ספירלית עד שמסיימים עם כל הירקות והבשר. .


  • 10

    אופים 10-15 בתנור מחומם מראש.


  • 11

    מגישים חם.


1

על תבנית אפיה עם ניר מפזרים שמן מעט מלח ופלפל. מפזרים את החצילים ומלמעלה מפזרים מעט שמן מלח ופלפל. אופים עד להזהבה..


2

צורבים את העגבניות על מחבת פסים..


3

הקציצות:.


4

350 בשר צלעות טחון עם השומן.


5

מלח פלפל כורכום פלפל אנגלי טחון.


6

פטרוזיליה קצוצה דק מאד רבע חבילה.


7

חצי בצל מגורד סחוט.. מעט סודה לשתיה 2 כפות מים קרים..


8

מערבבים היטב שעה מנוחה משמנים ידיים ומכינים קציצות וצורבים על מחבת פסים מעט זמן.


9

מסדרים בתבנית חציל קציצה עגבנית בצורה ספירלית עד שמסיימים עם כל הירקות והבשר. .


10

אופים 10-15 בתנור מחומם מראש.


11

מגישים חם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים