ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקשה
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קשה
מרכיבים
-
-
250 גרם בשר טחון מצלעות עם שומן
-
-
-
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה מאד דק
-
עגבניה בינונית עשויה קוביות קטנטנות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מפרידים במנגולד חלק לבן וירוק.
-
2
בלבן נשתמש לתחתית הסיר.
-
3
חולטים את העלים דקה במים חמים..
-
4
מצננים מיד במים קרים.
-
5
מערבבים את כל המצרכים של המילוי:אורז בצל עגבניה שום מלח פלפל שחור.
-
6
מסדרים את רצועות המנגולד הלבן בתחתית הסיר.
-
7
ממלאים כל עלה ב-2-3 כפיות מהמילוי..
-
8
מקפלים צד ימין וצד שמאל מגלגלים.
-
9
למעין סיגר הדוק הייטב מניחים בתחתית הסיר כאשר התפר כלפי מטה.
-
10
מהדקים אותם אחד ליד השני.
-
11
מערבבים: מים 2-3 כפות רסק סוכר שמן ומיץ לימון.
-
12
שופכים על עלי המנגולד. מהדקים עם מכסה או צלחת. מרתיחים מורידים ממשיכים לכסות ומבשלים עד שהאורז עשוי היטב.
-
13
לפזר מעל פרוסות לימון וצנוברים.
1
מפרידים במנגולד חלק לבן וירוק.
2
בלבן נשתמש לתחתית הסיר.
3
חולטים את העלים דקה במים חמים..
4
מצננים מיד במים קרים.
5
מערבבים את כל המצרכים של המילוי:אורז בצל עגבניה שום מלח פלפל שחור.
6
מסדרים את רצועות המנגולד הלבן בתחתית הסיר.
7
ממלאים כל עלה ב-2-3 כפיות מהמילוי..
8
מקפלים צד ימין וצד שמאל מגלגלים.
9
למעין סיגר הדוק הייטב מניחים בתחתית הסיר כאשר התפר כלפי מטה.
10
מהדקים אותם אחד ליד השני.
11
מערבבים: מים 2-3 כפות רסק סוכר שמן ומיץ לימון.
12
שופכים על עלי המנגולד. מהדקים עם מכסה או צלחת. מרתיחים מורידים ממשיכים לכסות ומבשלים עד שהאורז עשוי היטב.
13
לפזר מעל פרוסות לימון וצנוברים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים