תקציר המתכון: מתכון מצויין לעלי מנגולד ממולאים טעים מאד
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה
מפרידים במנגולד חלק לבן וירוק
בלבן נשתמש לתחתית הסיר
חולטים את העלים דקה במים חמים.
מצננים מיד במים קרים
מערבבים את כל המצרכים של המילוי:אורז בצל עגבניה שום מלח פלפל שחור
מסדרים את רצועות המנגולד הלבן בתחתית הסיר
ממלאים כל עלה ב-2-3 כפיות מהמילוי.
מקפלים צד ימין וצד שמאל מגלגלים
למעין סיגר הדוק הייטב מניחים בתחתית הסיר כאשר התפר כלפי מטה
מהדקים אותם אחד ליד השני
מערבבים: מים 2-3 כפות רסק סוכר שמן ומיץ לימון
שופכים על עלי המנגולד. מהדקים עם מכסה או צלחת. מרתיחים מורידים ממשיכים לכסות ומבשלים עד שהאורז עשוי היטב
לפזר מעל פרוסות לימון וצנוברים