ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לזניה כשרה לפסח חחח כמובן כשרה לפסח
-
-
-
-
מצרכים הדרושים לרוטב
-
-
-
-
-
-
כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
-
-
מצרכים הדרושים לרוטב שמנת
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)אופן הכנת הרוטב .
-
2
מטגנים את הבצל עם השום ופיטריות עד להזהבה .
-
3
2) מוסיפים את העגבניות ותבלינים לעוד כמה דקות .
-
4
3) מעבירים את התערובת לקערה ומקררים .מוסיפים את .
-
5
הקוטג' ומערבבים .
-
6
4) אופן הכנת הרוטב שמנת .
-
7
שמים בסיר קטן שמן זית חמאה ומטגנים את השום.
-
8
5) מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים תור כדי ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך .
-
9
6)אופן ההכנה .
-
10
מניחים מצה על מגש יוצקים רוטב על כל המצה ומניחים פרוסות של גבינה צהובה וכמה כפות של רוטב שמנת ומכסים עם מצה ממשיכים עם שנגמר הרוטב עגבניות .
-
11
ורוטב שמנת .
-
12
ומסיימים עם גבינה צהובה .
-
13
7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 דקות.
1
1)אופן הכנת הרוטב .
2
מטגנים את הבצל עם השום ופיטריות עד להזהבה .
3
2) מוסיפים את העגבניות ותבלינים לעוד כמה דקות .
4
3) מעבירים את התערובת לקערה ומקררים .מוסיפים את .
5
הקוטג' ומערבבים .
6
4) אופן הכנת הרוטב שמנת .
7
שמים בסיר קטן שמן זית חמאה ומטגנים את השום.
8
5) מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל השאר, מבשלים תור כדי ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך .
9
6)אופן ההכנה .
10
מניחים מצה על מגש יוצקים רוטב על כל המצה ומניחים פרוסות של גבינה צהובה וכמה כפות של רוטב שמנת ומכסים עם מצה ממשיכים עם שנגמר הרוטב עגבניות .
11
ורוטב שמנת .
12
ומסיימים עם גבינה צהובה .
13
7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים