בסיר שטוח מחממים מעט שמן זית מטגנים את פרוסות הצלעות משני הצדדים 2-3 דקות מכל צד מוציאים ומניחים בצלחת..
2
באותו סיר מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה מתבלים במלח ופלפל שחור מסדרים את הצלעות מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה..
3
אוכלים עם מצה רטובה או עם לחמניות כשרות לפסח שאופים בבית..
1
בסיר שטוח מחממים מעט שמן זית מטגנים את פרוסות הצלעות משני הצדדים 2-3 דקות מכל צד מוציאים ומניחים בצלחת..
2
באותו סיר מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה מתבלים במלח ופלפל שחור מסדרים את הצלעות מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה..
3
אוכלים עם מצה רטובה או עם לחמניות כשרות לפסח שאופים בבית..