לןגן

בשר צלעות ברוטב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/04/2023 | 19:56
בשר צלעות ברוטב

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח מחממים מעט שמן זית מטגנים את פרוסות הצלעות משני הצדדים 2-3 דקות מכל צד מוציאים ומניחים בצלחת.

  2. באותו סיר מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה מתבלים במלח ופלפל שחור מסדרים את הצלעות מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.

  3. אוכלים עם מצה רטובה או עם לחמניות כשרות לפסח שאופים בבית.