קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל עד לשקיפות
להוסיף את הרסק ולהשחים עם המים לבשל כ-5 דקות
לתבל
לחתוך את הלב של הכרוב
להרתיח סיר עם מים להכניס את הכרוב שהחלק הפתוח כלפי מטה
לבשל כ-רבע שעה
לקרר ולהפריד את העלים
לחתוך כל עלה ל-2
להוריד את החלק הקשה
לשים במרכז 2 כפות מתערובת הבשר
לקפל פנימה את הצדדים ולגלגל
להכניס לרוטב
להוסיף מים עד שיכסו את הכרובים
להביא לרתיחה
לבשל על להבה בנונית אש נמוכה
כ-45 דקות
בהצלחה נועם זיגדון 💞