לןגן

כרוב ממולא ברוטב חמוץ מתוק

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 22/12/2020 | 15:20
כרוב ממולא ברוטב חמוץ מתוק

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד לשקיפות

  2. להוסיף את הרסק ולהשחים עם המים לבשל כ-5 דקות

  3. לתבל

  4. לחתוך את הלב של הכרוב

  5. להרתיח סיר עם מים להכניס את הכרוב שהחלק הפתוח כלפי מטה

  6. לבשל כ-רבע שעה

  7. לקרר ולהפריד את העלים

  8. לחתוך כל עלה ל-2

  9. להוריד את החלק הקשה

  10. לשים במרכז 2 כפות מתערובת הבשר

  11. לקפל פנימה את הצדדים ולגלגל

  12. להכניס לרוטב

  13. להוסיף מים עד שיכסו את הכרובים

  14. להביא לרתיחה

  15. לבשל על להבה בנונית אש נמוכה

  16. כ-45 דקות

  17. בהצלחה נועם זיגדון 💞