אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

3,103
צפיות

בשר כבש עם ערמונים

המתכון של
בשר כבש עם ערמונים

מתכון חגיגי בדרך כלל מבשלת אותו בחגים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו וחצי צוואר טלה או שוק טלה טרי פרוש
  • 4 בצלים
  • 4 שקיות ערמונים בוואקום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • קינמון
  • סוטאז' 32
  • טיפה שמן זית( לא יותר כי בשר הכבש שומני מאוד).
אופן ההכנה
  • 0

    קוצצים ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. במקום להוסיף שמן הוסיפו מעט מים. .


  • 1

    מניחים את בשר הכבש מתבלים במלח, פלפל וכורכום מוסיפים את הערמונים, מוסיפים כ3/4 כוס מים מרתיחים ומנמיכים אש כשעה עד שעה וחצי בישול ( כשהנוזלים נספגים) בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים ולא נשרף. לקראת סוף הבישול בוזקים מעט קינמון ומבשלים עוד כ10 דקות. .


0

קוצצים ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. במקום להוסיף שמן הוסיפו מעט מים. .


1

מניחים את בשר הכבש מתבלים במלח, פלפל וכורכום מוסיפים את הערמונים, מוסיפים כ3/4 כוס מים מרתיחים ומנמיכים אש כשעה עד שעה וחצי בישול ( כשהנוזלים נספגים) בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים ולא נשרף. לקראת סוף הבישול בוזקים מעט קינמון ומבשלים עוד כ10 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים