חופן פיטרוזליה קצוץ דק, שום כתוש, מלח, מעט קינמון, אגוז מוסקט, פלפל שחור גרוס,והפיסטוק
לערבב היטב לעיסה אחידה,
2 חב' שזיפים מגולענים
ו2 חב' תמרים להוציא את החרצן,
למלות מעיסת הבשר טחון את השזיפים והתמרים,
בסיר לטגן בצל עד להזהבה לסדר את התמרים ו השזיפים , להוסיף את גבעולי הסלרי קצוץ לקוביות, והלוף פרוס לפרוסות, בהרט, וחצי כפית פלפל שאטה, למלות 3 כוסות מים ולבשל על אש נמוכה
לםני ההגשה לפזר מעל בצל ירוק קצוץ,כמה עלי נענע, ופיטרוזליה.