תקציר המתכון: מתכון חגיגי בדרך כלל מבשלת אותו בחגים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
קוצצים ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. במקום להוסיף שמן הוסיפו מעט מים.
מניחים את בשר הכבש מתבלים במלח, פלפל וכורכום מוסיפים את הערמונים, מוסיפים כ3/4 כוס מים מרתיחים ומנמיכים אש כשעה עד שעה וחצי בישול ( כשהנוזלים נספגים) בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים ולא נשרף. לקראת סוף הבישול בוזקים מעט קינמון ומבשלים עוד כ10 דקות.