לןגן

בשר כבש עם ערמונים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 06/10/2020 | 07:12
בשר כבש עם ערמונים

תקציר המתכון: מתכון חגיגי בדרך כלל מבשלת אותו בחגים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. במקום להוסיף שמן הוסיפו מעט מים.

  2. מניחים את בשר הכבש מתבלים במלח, פלפל וכורכום מוסיפים את הערמונים, מוסיפים כ3/4 כוס מים מרתיחים ומנמיכים אש כשעה עד שעה וחצי בישול ( כשהנוזלים נספגים) בודקים מידי פעם שיש מספיק נוזלים ולא נשרף. לקראת סוף הבישול בוזקים מעט קינמון ומבשלים עוד כ10 דקות.