לןגן

כרובית שלמה בתנור לצד כנפיים שנאפים בתוך שקית קוקי (קראנץ מבחוץ רך ועסיסי מבפנים..)

מאת: סיון אוחיון אברג׳ל, פורסם: 29/06/2020 | 14:06
 כרובית שלמה בתנור   לצד כנפיים שנאפים בתוך שקית קוקי (קראנץ מבחוץ רך ועסיסי מבפנים..)

תקציר המתכון: ארוחת צהריים מנצחת לצד אורז לבן וסלט מרענן והילדים עפיםםם עליה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

כרובית בתנור

בקערה מכינים את את המשרה

אופן הכנה

  1. קילו כנפיים ( אפשר להוסיף גם תפוא ) בשקית קוקי.

  2. ראשית לנקות את הכנפיים ,בקערה לשים :

  3. רבע/ חצי כוס שמן זית

  4. 3 כפות רוטב צילי מתוק קנור מופחת סוכר.

  5. 3 שיני שום כתושות

  6. 2-3 כפות רוטב סויה

  7. כף סילאן , כף מרק עוף , מעט מלח , מעט פלפל שחור , מעט כמון, כפית ורבע פפריקה , כפית וחצי תבלין לפרגיות/ גריל עוף. רבע כוס קולה / מים .(הקולה נותן צבע פצצה!) מערבבים את כל הרוטב ויוצקים על הכנפיים , מערבבים ומעסים טוב טוב , ניתן להוסיף גם קוביות תפוחי אדמה., שופכים הכל יחד לשקית קוקי עם הרוטב וסוגרים. את השקית מניחים בתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה , מחוררים 3-4 חורים קטנים עם קיסם. מכניסים לתנור על טורבו חום 200 מעלות כ 50 דקות . לאחר מכן פותחים את השקית קוקי (בזהירות) שופכים את הכל בתבנית על נייר האפייה וממשיכים לאפות עד להשחמה הפעם בלי טורבו. חום רגיל 180-200 מעלות עוד 15-20 דקות או עד הזהבה יפה .

  8. בהצלחה סיון❤