רבע כוס שמן 2 בצלים 4 עגבניות קלופות 10 שיני שום כפית מלח , כפית שטוחה של כמון , כפית פפריקה חריפה כפית (לפי הטעם) רבע כפית פלפל שחור שתי כפות גדושות של רסק עגבניות להוסיף כמה ביצים שרוצים יחידות חצילים ביצים שמן שיני שום בצל עגבניות תבלינים רסק עגבניות
אופן ההכנה
1
לוקחת מחבת עמוקה ורחבה שמה רבע כוס שמן אחרכך מוסיפה 2 בצלים גדולים חותכת לחצאי עיגולים שמה במחבת מוסיפה 10 שיני שום חתוכים לפרוסות חותכת חציל לקוביות ביניניות 4 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות לאחר הזהבה מוסיפים את העגבניות שמים כפית מלח , כפית שטוחה של כמון , כפית פפריקה חריפה כפית (לפי הטעם) רבע כפית פלפל שחור , לסגור את המכסה לבשל כ-20 דקות על אש קטנה עד שהכל מתבשל להוסיף חצי כפית סוכר לקחת כוס עם שתי כפות גדושות של רסק עגבניות לבחוש היטב להוסיף לשקשוקה לסגור את המכסה לעוד 10 דקות .
ולהוסיף כמה ביצים שרוצים כל ביצה לטבל במלח ופלפל , לאחר מכן להוסיף את הביצים למחבת ולסגור את המכסה ל-10 דקות ואחר כך לפתוח את הסיר לצמצום הנוזלים לאש קטנה מי שרוצה שיוסיף פטרוזיליה טרייה ולפזר מעל השקשוקה .
בתיאבון !.
1
לוקחת מחבת עמוקה ורחבה שמה רבע כוס שמן אחרכך מוסיפה 2 בצלים גדולים חותכת לחצאי עיגולים שמה במחבת מוסיפה 10 שיני שום חתוכים לפרוסות חותכת חציל לקוביות ביניניות 4 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות לאחר הזהבה מוסיפים את העגבניות שמים כפית מלח , כפית שטוחה של כמון , כפית פפריקה חריפה כפית (לפי הטעם) רבע כפית פלפל שחור , לסגור את המכסה לבשל כ-20 דקות על אש קטנה עד שהכל מתבשל להוסיף חצי כפית סוכר לקחת כוס עם שתי כפות גדושות של רסק עגבניות לבחוש היטב להוסיף לשקשוקה לסגור את המכסה לעוד 10 דקות .
ולהוסיף כמה ביצים שרוצים כל ביצה לטבל במלח ופלפל , לאחר מכן להוסיף את הביצים למחבת ולסגור את המכסה ל-10 דקות ואחר כך לפתוח את הסיר לצמצום הנוזלים לאש קטנה מי שרוצה שיוסיף פטרוזיליה טרייה ולפזר מעל השקשוקה .
בתיאבון !.