אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

528
צפיות

גלילות חציל ממולא בבשר טחון ותפו"א

המתכון של
גלילות חציל ממולא בבשר טחון ותפו"א

מנה סופר טעימה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • בצל
  • תפו"א
  • חציל
  • רסק עגבניות
  • סלרי
אופן ההכנה
  • 1

    תפו"א וגלילות חציל ממולא בבשר טחון.


  • 2

    לטגן חצילים פרוסים לאורך ולהניח על נייר סופג.


  • 3

    לחתוך תפו"א לעיגולים ולטגן חצי טיגון (רק להשחמה - לא חובה).


  • 4

    לערבב בשר טחון עם בצל,כוסברה ופרוזיליה להוסיף מלח, פלפל ,ללוש היטב ולהכין קציצות.


  • 5

    לגלגל את החציל עם הקציצה.


  • 6

    לחתוך בצל לרצועות ולטגן מעט להוסיף 2 כפות רסק , מלח,פלפל, פפריקה מתוקה, כפית סוכר, סלרי קצוץ ו2 כוסות מים .


  • 7

    לסדר הכל בסיר על אש קטנה ( בערך 45 דקות).


  • 8

    לבריאות 💞.


1

תפו"א וגלילות חציל ממולא בבשר טחון.


2

לטגן חצילים פרוסים לאורך ולהניח על נייר סופג.


3

לחתוך תפו"א לעיגולים ולטגן חצי טיגון (רק להשחמה - לא חובה).


4

לערבב בשר טחון עם בצל,כוסברה ופרוזיליה להוסיף מלח, פלפל ,ללוש היטב ולהכין קציצות.


5

לגלגל את החציל עם הקציצה.


6

לחתוך בצל לרצועות ולטגן מעט להוסיף 2 כפות רסק , מלח,פלפל, פפריקה מתוקה, כפית סוכר, סלרי קצוץ ו2 כוסות מים .


7

לסדר הכל בסיר על אש קטנה ( בערך 45 דקות).


8

לבריאות 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים