לןגן

גלילות חציל ממולא בבשר טחון ותפו"א

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 23:38
גלילות חציל ממולא בבשר טחון ותפו"א

תקציר המתכון: מנה סופר טעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תפו"א וגלילות חציל ממולא בבשר טחון

  2. לטגן חצילים פרוסים לאורך ולהניח על נייר סופג

  3. לחתוך תפו"א לעיגולים ולטגן חצי טיגון (רק להשחמה - לא חובה)

  4. לערבב בשר טחון עם בצל,כוסברה ופרוזיליה להוסיף מלח, פלפל ,ללוש היטב ולהכין קציצות

  5. לגלגל את החציל עם הקציצה

  6. לחתוך בצל לרצועות ולטגן מעט להוסיף 2 כפות רסק , מלח,פלפל, פפריקה מתוקה, כפית סוכר, סלרי קצוץ ו2 כוסות מים

  7. לסדר הכל בסיר על אש קטנה ( בערך 45 דקות)

  8. לבריאות 💞