ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
תבלינים: מלח, פלפל,כורכום
אופן ההכנה
-
1
קציצות קיפוד:.
-
2
חצי קילו בשר טחון , בצל קצוץ, כוסברה,פטרוזיליה, וכוס וחצי אורז שטוף להוסיף מלח,פלפל,מעט כורכום לערבב היטב.
-
3
בסיר רחב לטגן בצל ,מלח,פלפל,כורכום ומים להביא לרתיחה ולסדר את הקציצות ( במרווח כי הן מתנפחות).
-
4
ניתן לסחוט חצי לימון מעל( טעים ולימוני).
-
5
על אש קטנה שהאורז מבושל .
-
6
לבריאות 💞.
1
קציצות קיפוד:.
2
חצי קילו בשר טחון , בצל קצוץ, כוסברה,פטרוזיליה, וכוס וחצי אורז שטוף להוסיף מלח,פלפל,מעט כורכום לערבב היטב.
3
בסיר רחב לטגן בצל ,מלח,פלפל,כורכום ומים להביא לרתיחה ולסדר את הקציצות ( במרווח כי הן מתנפחות).
4
ניתן לסחוט חצי לימון מעל( טעים ולימוני).
5
על אש קטנה שהאורז מבושל .
6
לבריאות 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים