לןגן

קציצות "קיפוד"

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 23:21
קציצות "קיפוד"

תקציר המתכון: מנה סופר טעימה שילדים אוהבים במיוחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות קיפוד:

  2. חצי קילו בשר טחון , בצל קצוץ, כוסברה,פטרוזיליה, וכוס וחצי אורז שטוף להוסיף מלח,פלפל,מעט כורכום לערבב היטב

  3. בסיר רחב לטגן בצל ,מלח,פלפל,כורכום ומים להביא לרתיחה ולסדר את הקציצות ( במרווח כי הן מתנפחות)

  4. ניתן לסחוט חצי לימון מעל( טעים ולימוני)

  5. על אש קטנה שהאורז מבושל

  6. לבריאות 💞