לטגן את הבצל עד להזהבה ,להוסיף פפריקה,רסק העגבניות ולטגן כמה דקות להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים להוסיף את הירקות בלי הבמיה ולבשל חצי שעה בערך עד שנגזר מתרכך.
2
לשטוף את הבמיה ולסנן ולהוסיף לסיר ולבשל חצי שעה בערך ומדי פעם לנער את הסיר .
3
לקראת סוף ההעשול אפשר להוסיף עוד קצת ירק לקישוט .
4
בהצלחה .
1
לטגן את הבצל עד להזהבה ,להוסיף פפריקה,רסק העגבניות ולטגן כמה דקות להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים להוסיף את הירקות בלי הבמיה ולבשל חצי שעה בערך עד שנגזר מתרכך.
2
לשטוף את הבמיה ולסנן ולהוסיף לסיר ולבשל חצי שעה בערך ומדי פעם לנער את הסיר .