לןגן

במיה ברוטב

מאת: שרה יוסף, פורסם: 20/01/2020 | 16:17
במיה ברוטב

תקציר המתכון: מנה יפה וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה ,להוסיף פפריקה,רסק העגבניות ולטגן כמה דקות להוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים להוסיף את הירקות בלי הבמיה ולבשל חצי שעה בערך עד שנגזר מתרכך

  2. לשטוף את הבמיה ולסנן ולהוסיף לסיר ולבשל חצי שעה בערך ומדי פעם לנער את הסיר

  3. לקראת סוף ההעשול אפשר להוסיף עוד קצת ירק לקישוט

  4. בהצלחה