אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

402
צפיות

שועית מקסיקנית

המתכון של
שועית מקסיקנית

שועית עם בשר וקבנוס טעימה ומנחמת

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • להשרות כל הלילה שועית
  • אדומה ולבנה שתי כוסות מכל
  • צבע אפשר לבשל בסיר לחץ מקצר את הבשול ואם אין אז אפשר בסיר
  • להכניס בשר עם עצם ולבשל עד ידי ריכוך
  • 2 בצלים קצוצים
  • 5 עגבניות מגוררות גמבה חתוכה לרצועות
  • 5 שיני שום קצוצים
  • 5 יחידות של קבנוס חתוכים
  • 2 כפות פפריקה
  • כך של צא׳לי חריף או מתוק מה שאוהבים
  • חצי כפית פילפל שחור
  • מלח לפי טעם
  • כף כמון
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל להוסיף את השום.


  • 2

    עגבניות ותבלינים להוסיף את השועית.


  • 3

    והבשר להוסיף עשרים דקות ליפני.


  • 4

    הסיום את הקבנוס ולערבב .


  • 5

    התבשיל טעים באופן מיוחד.


  • 6

    חשוב שכל התערובת מבושלת והבשר רך אפשר להוסיף נוזלים מעט ... או להוסיף יוצר נוזלים שהתבשיל יהיה כמו מרק בשתי המצבים טעים .


  • 7

    בהצלחה.


1

לטגן את הבצל להוסיף את השום.


2

עגבניות ותבלינים להוסיף את השועית.


3

והבשר להוסיף עשרים דקות ליפני.


4

הסיום את הקבנוס ולערבב .


5

התבשיל טעים באופן מיוחד.


6

חשוב שכל התערובת מבושלת והבשר רך אפשר להוסיף נוזלים מעט ... או להוסיף יוצר נוזלים שהתבשיל יהיה כמו מרק בשתי המצבים טעים .


7

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים