קציצות בשר וכבד
מאת: יפה כהן, פורסם: 01/05/2019 | 22:45
תקציר המתכון:
תבשיל מיוחד מרשים
ההשקעה כדאית...
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון
-
300 גרם כבדי עוף
-
קילו זתים שבורים ( קונים במשקל ומוציאים את הגרעינים)
-
להרתיח את הזתים פעמיים וליזרוק
-
את המים
-
את כבדי העוף להכניס לגריל רק כדי להוציא את הדם וליטחון ולהוסיף לבשר הטחון
-
לתבלן עם שתי כפות כמון
-
כף פפריקה אדומה חריפה
-
תבלין לקציצות מעט מלח שתי כפות שמן 10 שיני שום עם צרור פטרוזיליה
-
ליטחון להוסיף לתערובת ולערבב טוב
-
ולהניח בצד לפחות שעה
אופן הכנה
-
להכין רוטב בסיר שטוח ורחב
-
לפזר שמונה שיני שום פילפל שאטה
-
שלוש ארבע יחידות גמבה חתוכה לרצועות ארבע חמש לימון כבוש
-
צאל׳י גרוס כף רבע כוס שמן כף כמון
-
כף פפריקה להרתיח ליפתוח טעמים
-
להכניס את הזתים לשים מים בגובה
-
הזתים לסדר קציצות מעל ולבשל על אש המוכה לפחות שעה וחצי עד לצימצום הנוזלים תהנו!!