לןגן

קציצות בשר וכבד

מאת: יפה כהן, פורסם: 01/05/2019 | 22:45
קציצות בשר וכבד

תקציר המתכון: תבשיל מיוחד מרשים ההשקעה כדאית...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין רוטב בסיר שטוח ורחב

  2. לפזר שמונה שיני שום פילפל שאטה

  3. שלוש ארבע יחידות גמבה חתוכה לרצועות ארבע חמש לימון כבוש

  4. צאל׳י גרוס כף רבע כוס שמן כף כמון

  5. כף פפריקה להרתיח ליפתוח טעמים

  6. להכניס את הזתים לשים מים בגובה

  7. הזתים לסדר קציצות מעל ולבשל על אש המוכה לפחות שעה וחצי עד לצימצום הנוזלים תהנו!!