לןגן

11

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 24/02/2019 | 20:24
11

תקציר המתכון: מניפות בשר עם אפויים בצלי פנינה וערמונים תבשיל של שמחותתתת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניפת בשר עם בצלי פנינה,אפויים וערמונים

  2. מתכון של אימי האלופה אסתר אסולין ❤❤

  3. תודה לאילנית כרבי המדהימה על הרעיון❤

  4. ניקח נתח בשר 5 מוכשר.

  5. להפשיר להניח על נייר כסף כאשר גודל הנייר יוכל לכסות את הבשר כעטיפה.❣סיון מלול❣

  6. לעסות את הבשר עם חצי כוס שמן זית מלח גס פלפל גרוס ולהניח עליו 4 עלי דפנה וקצת פלפל אנגלי לעטוף ולהכניס לאפייה רגילה

  7. (לא בטורבו) 4 שעות על חום 150 מעלות. נוציא ונקרר לכמה שעות במקרר...❣סיון מלול❣לאחר מכן נחתוך את הבשר למניפה. בסיר רחב נטגן להזהבה בצלי פנינה קלופים קטנים חב' 1 לאחר מכן נוסיף את הבשר במרכז הסיר ומסביב נפזר חב' 1 של אפויים (תפוחי אדמה קטנים לא קלופים אך שטופים היטב)+ 2 שקיות ערמונים בוואקום(מוכנים) וראש של שום שלם!

  8. ❣סיון מלול❣נערבב בקערה 3 כוסות מים רותחים עם התבלינים הבאים: 2 כפות סילאן,חצי כפית קינמון כפית כורכום, כף שטוחה כמון, פלפל גרוס ומלח לפי הטעם האישי,נשפוך לסיר ונבשל כשעה עד שהכל רך. לאחר הבישול רגע לפניי ההגשה קבלו טיפ👇❣סיון מלול❣

  9. נכניס את הסיר לצלייה בתנור על החום הכי גבוה קרוב לגריל ל-5 דק'.

  10. רצוי לחמם את התנור לפניי שמכניסים את הסיר. ב❣ה❣צ❣ל❣ח❣ה