ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לאורז- 2 כוסות אורז בסמטי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
קורט מלח,פלפל, כורכום, בהרט
-
פפריקה מתוקה,רבע כפית תבלין לפרגיות,1 שן שום כתוש
אופן ההכנה
-
1
להשרות את הפרגיות במרינדה חצי שעה.
-
2
את האורז לשטוף ולהשרות במי ברז חצי שעה ולסנן.
-
3
את העדשים לשטוף ולהשרות במים רותחים חצי שעה ולסנן.
-
4
בסיר שטוח לטגן עם 3 כפות שמן זית בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות.
-
5
להוסיף פטריות חתוכות וגזר מגורד גס.
-
6
לערבב ולהוסיף את העדשים והאורז .
-
7
לתבל-כף מחוקה מלח קורט פלפל שחור, כף גדושה כמון.
-
8
לערבב ולהוסיף מים רותחים ,להביא לרתיחה להנמיך ללהבה בינונית.
-
9
20 דקות לכבות את הגז ולהשאיר סיר מכוסה עוד 10 דקות.
-
10
לטגן את הפרגיות עם הרוטב אין צורך להוסיף שמן עד לטיגון מלא של הפרגיות .
-
11
להגיש עם כוסברה קצוצה.
-
12
ופרגיות.
1
להשרות את הפרגיות במרינדה חצי שעה.
2
את האורז לשטוף ולהשרות במי ברז חצי שעה ולסנן.
3
את העדשים לשטוף ולהשרות במים רותחים חצי שעה ולסנן.
4
בסיר שטוח לטגן עם 3 כפות שמן זית בצלים חתוכים לרצועות לשקיפות.
5
להוסיף פטריות חתוכות וגזר מגורד גס.
6
לערבב ולהוסיף את העדשים והאורז .
7
לתבל-כף מחוקה מלח קורט פלפל שחור, כף גדושה כמון.
8
לערבב ולהוסיף מים רותחים ,להביא לרתיחה להנמיך ללהבה בינונית.
9
20 דקות לכבות את הגז ולהשאיר סיר מכוסה עוד 10 דקות.
10
לטגן את הפרגיות עם הרוטב אין צורך להוסיף שמן עד לטיגון מלא של הפרגיות .
11
להגיש עם כוסברה קצוצה.
12
ופרגיות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים