לןגן

פרגיות מוקצפות ברוטב סיני

מאת: ליאור ברנט, פורסם: 14/03/2015 | 21:27
פרגיות מוקצפות ברוטב סיני

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים במחבת שומן של בקר לצורכי תיבול בלבד ומוסיפים כף שמן זית ומטגנים את השומן עד לעישונו

  2. בינתיים חותכים את הפרגיות לקוביות קטנותו ושמים בצד

  3. פותחים את שני שקיות הלקט להקפצה ושופכים את תכולתן לתוך מחבת עם מכסה ומערבבים על בסיב קבוע...

  4. לאחר ריכוך ראשוני מעבירים למחבת את קוביות הפרגיות ומתחילים לבשל אותם עד שצבעם משתנה מוורוד ללבן...

  5. לאחר שינוי הצבע של הפרגיות בשלב זה כבר אפשר להוסיף את שקית רוטב הסיני (לנו הספיק אחד אבל אפשר כמובן להוסיף שני שקיות )| אין צורך במלח ובפלפל....