ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
5 תפו"א מבושלים ומעוכים לפירה
-
2 ביצים בין קשות לרכות חתוך וחתיכות קטנות
אופן ההכנה
-
1
ל 16 בנטז' .
-
2
1)מכניסים את הבצים החצי קשות לתערובת הפירה ומערבבים , .
-
3
למית;.
-
4
2)מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית, מוסיפים את הבשר עוף .
-
5
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב, .
-
6
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה.
-
7
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
-
8
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
-
9
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
-
10
בהצלחה.
1
ל 16 בנטז' .
2
1)מכניסים את הבצים החצי קשות לתערובת הפירה ומערבבים , .
3
למית;.
4
2)מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית, מוסיפים את הבשר עוף .
5
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, מוסיפים פטרוזיליה ואת כל השאר התבלינים עד לקבלת צבע קצת זהוב, .
6
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים ביד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה.
7
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
8
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
9
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
10
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים