לפעמים מכינה עם אורז מבושל. לתקן טעמים ולמלא את הפלפלים.
לרוטב
בצל קצוץ
3-2 עגבניות קצוצות.
2-3 כפות רסק
תבלינים פפריקה מלח כמון כורכום
אופן ההכנה
1
לטגן בסיר שטוח את הבצל להוסיף את העגבניות, הרסק והתבלינים..
2
כשמבעבע להוסיף את הפלפלים הממולאים באורז ובבשר .
3
להוסיף מים חמים 2-3 כוסות לערך להנמיך את האש ולכסות את הסיר. הפלפלים מוכנים כאשר הם רכים. להכניס לאחר הבישול לתנור חם לכרבע שעה לערך לצריבה ורכות נוספת..
4
תהנו הילה🍅🌶🌶.
1
לטגן בסיר שטוח את הבצל להוסיף את העגבניות, הרסק והתבלינים..
2
כשמבעבע להוסיף את הפלפלים הממולאים באורז ובבשר .
3
להוסיף מים חמים 2-3 כוסות לערך להנמיך את האש ולכסות את הסיר. הפלפלים מוכנים כאשר הם רכים. להכניס לאחר הבישול לתנור חם לכרבע שעה לערך לצריבה ורכות נוספת..