לןגן

פלפלים ממולאים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/08/2017 | 13:38
פלפלים ממולאים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר שטוח את הבצל להוסיף את העגבניות, הרסק והתבלינים.

  2. כשמבעבע להוסיף את הפלפלים הממולאים באורז ובבשר

  3. להוסיף מים חמים 2-3 כוסות לערך להנמיך את האש ולכסות את הסיר. הפלפלים מוכנים כאשר הם רכים. להכניס לאחר הבישול לתנור חם לכרבע שעה לערך לצריבה ורכות נוספת.

  4. תהנו הילה🍅🌶🌶