פלפלים ממולאים
מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/08/2017 | 13:38
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4-5 פלפלים(בצבעים )
-
למילוי- בצל קצוץ
-
בשר טחון כ 200 גר
-
חופן פטרוזיליה
-
חופן כוסברה
-
עגבניה מגורדת
-
מלח מעט פפריקה/מתוקה /חריפה/בשמן
-
כמון כורכום.תבלין קציצות.
-
לערבב את כל המרכיבים.להוסיף
-
אורז- (אפשרי חצי בישול.
-
לפעמים מכינה עם אורז מבושל. לתקן טעמים ולמלא את הפלפלים.
-
לרוטב
-
בצל קצוץ
-
3-2 עגבניות קצוצות.
-
2-3 כפות רסק
-
תבלינים פפריקה מלח כמון כורכום
אופן הכנה
-
לטגן בסיר שטוח את הבצל להוסיף את העגבניות, הרסק והתבלינים.
-
כשמבעבע להוסיף את הפלפלים הממולאים באורז ובבשר
-
להוסיף מים חמים 2-3 כוסות לערך להנמיך את האש ולכסות את הסיר. הפלפלים מוכנים כאשר הם רכים. להכניס לאחר הבישול לתנור חם לכרבע שעה לערך לצריבה ורכות נוספת.
-
תהנו הילה🍅🌶🌶