אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,501
צפיות

ברוקולי בטטה ותפו"א מוקרם עם רוטב שמנת

המתכון של
ברוקולי בטטה ותפו"א מוקרם עם רוטב שמנת

טעים אש

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 ברוקולי של סנפרוסט
  • 1 בטטה חתוכה לעיגול
  • 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
  • לרוטב
  • 1 כך שום כתוש
  • 1 כף חמאה
  • 1 שמנת לבישול
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות אבקת פטריות.
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • לפיזור
  • 100 גרם גבינה פרמזן
  • 200 גרם פתיתי גבינת עמק
אופן ההכנה
  • 1

    1) עוטפים את הבטטה בנייר כסף ואופים .


  • 2

    כ20 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


  • 3

    הכנת הרוטב.


  • 4

    2) שמים בסיר את החמאה עם השום ומטגנים כ דק1 שופכים את השמנת עם החלב ואת שאר הדברים , מבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך .


  • 5

    3) מסדרים בתבנית עגולה כלשהו את כל הירקות במעגל כמו בתמונה .שופכים את הרוטב שמנת ומפזרים גבינת פרמזן לאחר מכן את גבינת עמק, מכסים בנייר כסף .


  • 6

    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דק.


  • 7

    ועוד 10 דקללא נייר.


  • 8

    ומגישים.


  • 9

    בתאבון .


1

1) עוטפים את הבטטה בנייר כסף ואופים .


2

כ20 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .


3

הכנת הרוטב.


4

2) שמים בסיר את החמאה עם השום ומטגנים כ דק1 שופכים את השמנת עם החלב ואת שאר הדברים , מבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך .


5

3) מסדרים בתבנית עגולה כלשהו את כל הירקות במעגל כמו בתמונה .שופכים את הרוטב שמנת ומפזרים גבינת פרמזן לאחר מכן את גבינת עמק, מכסים בנייר כסף .


6

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דק.


7

ועוד 10 דקללא נייר.


8

ומגישים.


9

בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים