ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה
-
1
1) עוטפים את הבטטה בנייר כסף ואופים .
-
2
כ20 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
-
3
הכנת הרוטב.
-
4
2) שמים בסיר את החמאה עם השום ומטגנים כ דק1 שופכים את השמנת עם החלב ואת שאר הדברים , מבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך .
-
5
3) מסדרים בתבנית עגולה כלשהו את כל הירקות במעגל כמו בתמונה .שופכים את הרוטב שמנת ומפזרים גבינת פרמזן לאחר מכן את גבינת עמק, מכסים בנייר כסף .
-
6
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דק.
-
7
ועוד 10 דקללא נייר.
-
8
ומגישים.
-
9
בתאבון .
1
1) עוטפים את הבטטה בנייר כסף ואופים .
2
כ20 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
3
הכנת הרוטב.
4
2) שמים בסיר את החמאה עם השום ומטגנים כ דק1 שופכים את השמנת עם החלב ואת שאר הדברים , מבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך .
5
3) מסדרים בתבנית עגולה כלשהו את כל הירקות במעגל כמו בתמונה .שופכים את הרוטב שמנת ומפזרים גבינת פרמזן לאחר מכן את גבינת עמק, מכסים בנייר כסף .
6
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דק.
7
ועוד 10 דקללא נייר.
8
ומגישים.
9
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים