לןגן

ברוקולי בטטה ותפו"א מוקרם עם רוטב שמנת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/05/2017 | 19:40
ברוקולי בטטה ותפו"א מוקרם עם רוטב שמנת

תקציר המתכון: טעים אש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

לפיזור

אופן הכנה

  1. 1) עוטפים את הבטטה בנייר כסף ואופים

  2. כ20 דק בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  3. הכנת הרוטב

  4. 2) שמים בסיר את החמאה עם השום ומטגנים כ דק1 שופכים את השמנת עם החלב ואת שאר הדברים , מבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך

  5. 3) מסדרים בתבנית עגולה כלשהו את כל הירקות במעגל כמו בתמונה .שופכים את הרוטב שמנת ומפזרים גבינת פרמזן לאחר מכן את גבינת עמק, מכסים בנייר כסף

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דק

  7. ועוד 10 דקללא נייר

  8. ומגישים

  9. בתאבון