ותבלינים לפי הטעם: מלח,פלפל שחור גרוס, ראס אל חנות, כורכום, פפריקה מתוקה,כמון ומעט קינמון.
לערבב את הכל היטב ולהכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים
מצרכים לרוטב
1 בצל גדול חתוך לרצועות
4 כפות שמן קנולה
חצי כף סוכר
5 עגבניות מגורדות
כף גדושה רסק עגבניות
ותבלינים לפי הטעם: מלח,פלפל שחור גרוס,
מרק עוף,פפריקה מתוקה ומעט כורכום
כוס וחצי מים רותחים
אופן ההכנה
1
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה..
2
מוסיפים את הסוכר ומערבבים,מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת רסק העגבניות ומערבבים,מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב ,לאחר שכל התבלינים התאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ..
3
בינתיים יוצרים קציצות עגולות עם ידיים משומנות טיפה ומכניסים לסיר. מנמיכים את האש ומבשלים בערך חצי שעה 40 דקות עד לצמצום הרוטב ..
4
מתקבל רוטב עגבניות ריבתי טעים במיוחד..
5
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
לטגן את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה..
2
מוסיפים את הסוכר ומערבבים,מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת רסק העגבניות ומערבבים,מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב ,לאחר שכל התבלינים התאחדו מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה ..
3
בינתיים יוצרים קציצות עגולות עם ידיים משומנות טיפה ומכניסים לסיר. מנמיכים את האש ומבשלים בערך חצי שעה 40 דקות עד לצמצום הרוטב ..