בסיר רחב לטגן בצל קצוץ, שום ולהוסיף גבעולי סלרי ומעט עלי סלרי חתוכים..
2
לתבל בכורכום, כמון, מלח ופפריקה חצי כפית לערך להוסיף מים לכיסוי ולהרתיח לריכוך על אש בינונית להוסיף לימון סחוט. .
3
להכין קציצות מעוף טחון.
4
עם בצל קצוץ או מטוגן, חופן פטרוזיליה וכוסברה, לתבל במלח, פלפל כורכום כמון, פפריקה ותבלין קציצות לערבב היטב, ליצור קציצות ולהכניס לסיר ..לאחר שהסלרי/השומר התרכך.(אפשרי לטגן את הקציצות להוסיף לעיסה כף אחת או שתיים פירורי לחם לטגן מכל צד)..
5
להוסיף לסיר את הקציצות גם את האפונה/חומוס.
6
ומעט מים חמים, לתקן טעמים ולהנמיך אש. תהנו הילה💛😊😙.
1
בסיר רחב לטגן בצל קצוץ, שום ולהוסיף גבעולי סלרי ומעט עלי סלרי חתוכים..
2
לתבל בכורכום, כמון, מלח ופפריקה חצי כפית לערך להוסיף מים לכיסוי ולהרתיח לריכוך על אש בינונית להוסיף לימון סחוט. .
3
להכין קציצות מעוף טחון.
4
עם בצל קצוץ או מטוגן, חופן פטרוזיליה וכוסברה, לתבל במלח, פלפל כורכום כמון, פפריקה ותבלין קציצות לערבב היטב, ליצור קציצות ולהכניס לסיר ..לאחר שהסלרי/השומר התרכך.(אפשרי לטגן את הקציצות להוסיף לעיסה כף אחת או שתיים פירורי לחם לטגן מכל צד)..
5
להוסיף לסיר את הקציצות גם את האפונה/חומוס.
6
ומעט מים חמים, לתקן טעמים ולהנמיך אש. תהנו הילה💛😊😙.