לןגן

קציצות עוף אפונה וסלרי

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/04/2017 | 08:51
קציצות עוף אפונה וסלרי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן בצל קצוץ, שום ולהוסיף גבעולי סלרי ומעט עלי סלרי חתוכים.

  2. לתבל בכורכום, כמון, מלח ופפריקה חצי כפית לערך להוסיף מים לכיסוי ולהרתיח לריכוך על אש בינונית להוסיף לימון סחוט.

  3. להכין קציצות מעוף טחון

  4. עם בצל קצוץ או מטוגן, חופן פטרוזיליה וכוסברה, לתבל במלח, פלפל כורכום כמון, פפריקה ותבלין קציצות לערבב היטב, ליצור קציצות ולהכניס לסיר ..לאחר שהסלרי/השומר התרכך.(אפשרי לטגן את הקציצות להוסיף לעיסה כף אחת או שתיים פירורי לחם לטגן מכל צד).

  5. להוסיף לסיר את הקציצות גם את האפונה/חומוס

  6. ומעט מים חמים, לתקן טעמים ולהנמיך אש. תהנו הילה💛😊😙