1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הגמבות ומטגנים לעוד 3 עד 4 דק⏲.
3
לאחר מכן את שאר המצרכים ורק בסוף את המים ומבשלים כ5 עד 7 דק⏲ .
4
2)שופכים את הרוטב לתבנית פיירקס עגולה .
5
ומניחים את הירקות בעיגול, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ 20 דק⏲.
6
רוטב שמנת -.
7
1) בסיר שמים על הגז את החמאה והשמן זית ומכניסים את שום ואת כל השאר ומבשלים עד לסמיכות ושופכים על הירקות ומפזרים גבינה ומחזירים לתנור לעוד 1/2 שעה ונותנים מנוחה ל10 דק⏲.
8
ואפשר להגיש.
1
רוטב עגבניות -.
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הגמבות ומטגנים לעוד 3 עד 4 דק⏲.
3
לאחר מכן את שאר המצרכים ורק בסוף את המים ומבשלים כ5 עד 7 דק⏲ .
4
2)שופכים את הרוטב לתבנית פיירקס עגולה .
5
ומניחים את הירקות בעיגול, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ 20 דק⏲.
6
רוטב שמנת -.
7
1) בסיר שמים על הגז את החמאה והשמן זית ומכניסים את שום ואת כל השאר ומבשלים עד לסמיכות ושופכים על הירקות ומפזרים גבינה ומחזירים לתנור לעוד 1/2 שעה ונותנים מנוחה ל10 דק⏲.