לןגן

ירקות עם רוטב עגבניות ושמנת מוקרם בתנור

מאת: אמבר פודלובסקי, פורסם: 16/11/2016 | 08:15
ירקות עם רוטב עגבניות ושמנת  מוקרם בתנור

תקציר המתכון: קל וטעים להפליא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוטב עגבניות -

  2. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הגמבות ומטגנים לעוד 3 עד 4 דק⏲

  3. לאחר מכן את שאר המצרכים ורק בסוף את המים ומבשלים כ5 עד 7 דק⏲

  4. 2)שופכים את הרוטב לתבנית פיירקס עגולה

  5. ומניחים את הירקות בעיגול, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ 20 דק⏲

  6. רוטב שמנת -

  7. 1) בסיר שמים על הגז את החמאה והשמן זית ומכניסים את שום ואת כל השאר ומבשלים עד לסמיכות ושופכים על הירקות ומפזרים גבינה ומחזירים לתנור לעוד 1/2 שעה ונותנים מנוחה ל10 דק⏲

  8. ואפשר להגיש