לחתוך את החזה עוף לרצועות ולטגן במחבת יחד עם שיני שום כתושות ו-4 כפות שמן..
2
את הבצל הלבן והבצל הסגול לחתוך לרצועות דקות ולאחר 3 דקות להוסיף למחבת, לערבב ולאחר 1.5 להוסיף את רצועות הפלפל הירוק (לחתוך אותן בעובי בינוני) ובצל ירוק חתוך דק בשיפוע.
לערבב הכל ולתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 3/4 כפית אבקת מרק עוף ורבע כוס סויה..
3
לערבב היטב בתוך כוס כף וחצי קורנפלור ורבע כוס מים קרים - ולשפוך במחבת, לערבב ולכבות את האש.
להגיש חם ולפזר מעל מעט קשיו.
בתאבון :).
1
לחתוך את החזה עוף לרצועות ולטגן במחבת יחד עם שיני שום כתושות ו-4 כפות שמן..
2
את הבצל הלבן והבצל הסגול לחתוך לרצועות דקות ולאחר 3 דקות להוסיף למחבת, לערבב ולאחר 1.5 להוסיף את רצועות הפלפל הירוק (לחתוך אותן בעובי בינוני) ובצל ירוק חתוך דק בשיפוע.
לערבב הכל ולתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 3/4 כפית אבקת מרק עוף ורבע כוס סויה..
3
לערבב היטב בתוך כוס כף וחצי קורנפלור ורבע כוס מים קרים - ולשפוך במחבת, לערבב ולכבות את האש.
להגיש חם ולפזר מעל מעט קשיו.
בתאבון :).