אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,104
צפיות

טורטיה

המתכון של
טורטיה

מילוי של נתחי חזה עוף דקים פיקנטיים בתוספת פטריות ובצל

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו חזה עוף נקי משומן וגידים
  • סלסלה פטריות טריות
  • אחד גדול בצל
  • שלוש כפות שטוחות תבלין קאיגון של פרג
  • לפי הצורך שמן
  • שלוש טורטיות
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות מאוד כמו נחשים קטנים.


  • 2

    לקצוץ את הבצל דק דק.


  • 3

    לחתוך את הפטריות לקוביות.


  • 4

    לאחד את כל המרכיבים בקערה.


  • 5

    לטבל להוסיף את השמן עד קבלת תערובת אחידה.


  • 6

    לתת לזה לנוח שעה במקרר.


  • 7

    לטגן הכל יחד על אש גבוהה.


  • 8

    להניח על צלחת טורטיה ואז להניח במרכז מתערובת החזה עוף לגלגל כמו לאפה בתאבון.


1

לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות מאוד כמו נחשים קטנים.


2

לקצוץ את הבצל דק דק.


3

לחתוך את הפטריות לקוביות.


4

לאחד את כל המרכיבים בקערה.


5

לטבל להוסיף את השמן עד קבלת תערובת אחידה.


6

לתת לזה לנוח שעה במקרר.


7

לטגן הכל יחד על אש גבוהה.


8

להניח על צלחת טורטיה ואז להניח במרכז מתערובת החזה עוף לגלגל כמו לאפה בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים