לןגן

מוקפץ משגע של רצועות עוף, פלפל ירוק ובצלים !

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 01/08/2016 | 22:11
מוקפץ משגע של רצועות עוף, פלפל ירוק ובצלים !

תקציר המתכון: מוקפץ משגע של רצועות עוף, פלפל ירוק ובצלים ! מינימום זמן הכנה והטעם ? מוווושלם !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתיבול

לקישוט -

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לרצועות ולטגן במחבת יחד עם שיני שום כתושות ו-4 כפות שמן.

  2. את הבצל הלבן והבצל הסגול לחתוך לרצועות דקות ולאחר 3 דקות להוסיף למחבת, לערבב ולאחר 1.5 להוסיף את רצועות הפלפל הירוק (לחתוך אותן בעובי בינוני) ובצל ירוק חתוך דק בשיפוע. לערבב הכל ולתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 3/4 כפית אבקת מרק עוף ורבע כוס סויה.

  3. לערבב היטב בתוך כוס כף וחצי קורנפלור ורבע כוס מים קרים - ולשפוך במחבת, לערבב ולכבות את האש. להגיש חם ולפזר מעל מעט קשיו. בתאבון :)